Inspirational stories and people

Marko Bošnjak iz Rame na putu do Eurosonga

Odlazak na Eurosong za Marka je bila jedna od životnih želja, a sad je na putu njezinog ostvarenja, budući se nalazi među četrnaest natjecatelja koji će 19. veljače na natjecanju “Dora 2022” pokušati izboriti odlazak u Torino.

“Otkad sam se počeo baviti glazbom, Eurosong mi je bio jedan od najbitnijih ciljeva, jer se pronalazim u konceptu tog festivala. Gledajući taj show na televiziji, oduvijek sam zamišljao sebe na toj pozornici i evo sad sam na korak do Eurosonga. Drago mi je da sam zasad barem na taj “korak do”, a potrudit ću se i dati sve od sebe da tamo i odem. Nadam se najboljem ishodu”, otkrio je Marko Bošnjak u emisiji ” Vrijeme je za goste” na Radio televiziji Herceg Bosne.

Na Eurosongu će nastupiti sa pjesmom Vlahe Arbulića, a kako se priprema za nastup, te gdje se vidi u glazbi za nekoliko godina, između ostalog, otkrio je u emisiji voditeljice i urednice Snježane Delić koju možete pogledati na linku https://www.youtube.com/watch?v=GVOEe7-ecTU&t=1351s

HRT je 11. veljače javnosti otkrio sve pjesme, uključujući i pjesmu “Moli za nas”. Jedva čekamo  vidjeti Markov nastup na “Dori 2022”. Držimo mu palčeve da ostvari svoj životni san!

Suvlasnica agencije PRimera; ex radio i tv voditeljica i novinarka; supruga; mama troje djece

Odgovori

%d blogeri kao ovaj: